Orland Bloom pokasi Selena Gomezin? Matkustivat yhdessä Kanadaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulatar Selena Gomez ja näyttelijä Orlando Bloom on nähnyt yhdessä Los Angelesin LAX-lentokentällä. Tämä on toinen kerta tänä vuonna, kun Bloom yhdistetään romanttisessa mielessä Gomeziin, sillä parilla epäiltiin olevan sutinaa jo viime keväänä.

Orlando matkusti nyt Selena kanssa Kanadaan, jossa molemmat aikovat osallistua We Day -tapahtumaan. Kumpikaan ei ole kommentonut romanssihuhuja. Selena erosi hiljattain jälleen on-off-poikaystävästään Justin Bieberistä. Huhut pariskunnan deittailusta ovat aiheuttaneet kohun, sillä tähtien väliset suhteet ovat sisältäneet paljon draamaa.

Viime kesänä Orlando nähtiin riitelemässä Gomezin exän Justin Bieberin kanssa Ibizalla, kun Bieber oli suututtanut Bloomin kommenteillaan koskien näyttelijän ex-vaimoa Miranda Kerriä. Riita päättyi siihen, että Bloom yritti lyödä Bieberiä nyrkillä. Daily Mail -lehden mukaan monet ovat spekuloineet, että Selena Gomez haluaa tehdä Bieberin mustasukkaiseksi näyttäytymällä Orlando Bloomin seurassa.