48 kiloa kuukaudessa lihonut Suurin pudottaja -tähti sekoili uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurin pudottaja -laihdutusohjelman juontaja Ajay Rochester päätyi viime vuonna uutisotsikoihin yllättävästä syystä – nainen nimittäin lihoi kuukaudessa uskomattomat 48 kiloa. Hän kertoi saaneensa kilonsa ylensyönnillä ja roskaruokien mässäämisellä.

Ajay on sittemmin yrittänyt karistaa liikakilojaan terveellisillä elämäntavoilla, kuten oikeaoppisella ruokailulla ja treenillä. Hän laihtui kymmenessä viikossa 23 kiloa. Tänä vuonna julkisuudessa matalaa profiilia pitänyt Rochester kuvattiin kuitenkin eilen sekoilemassa kadulla uimapuvussa. Ajay ja hänen ystävänsä Aria Johnson kertoivat olevansa Beverly Hills Pawn. Naiset muun muassa twerkkasivat ja makasivat maassa matkalla Halloween-bileisiin.

45-vuotias Ajay Rochester paljasti taannoin, että liiallinen syöminen olisi voinut koitua hänen turmakseen. Hän juonsi Australian Suurin pudottaja -realitysarjaa vuosina 2006 – 2009. Excess Baggage -realityohjelmassakin aikoinaan esiintynyt nainen asuu nykyisin Los Angelesissa.