Popkaunotar poistatti molemmat rintansa – teki upean paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen laulajatar Anastacia nousi julkaisi vuonna 2000 menestyksekkään debyyttialbuminsa Not That Kind. Laulajatar nousi musiikkimaailman huipulle voitettuaan MTV-kanavan järjestämän The Cut -kykyjenetsintäohjelman. Sittemmin hänellä havaittiin kaksi kertaa rintasyöpä.

Viime vuonna toisen rintasyövän havaitsemisen jälkeen Anastacia päätti poistattaa rintansa kokonaan. Samalla hänen laulajauransa keskeytyi pitkäksi aikaa. Nyt popkaunotaron kuitenkin jälleen noussut esiintymislavoille, kun hän esiintyi eilen Italian Milanossa loppuunmyydyssä konsertissa. Fabrique Clubin lavalle noussut Anastacia oli upean ja hyvinvoivan näköinen.

– Tämä on ollut raskas tie kuljettavaksi. Nyt oloni on upea, ja olen valmis kääntämään seuraavan luvun, Anastacia ilmoitti aiemmin lehdistötiedotteessaan.

Laulajatar joutui viime vuonna perumaan koko Euroopan kiertueensa uudelleen havaitun rintasyövän vuoksi. Anastacia voitti ensimmäisen kamppailunsa syöpää vastaan leikkauksen ja sädehoidon avulla. Laulajatar jatkoi sairaudestaan huolimatta uuden levyn kirjoittamista ja nauhoittamista. Urallaan yli 20 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt Anastacia on uransa aikana esiintynyt kahdesti myös Suomessa.