Irlantilaismalli kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa muistuttaa ulkonäöltään varsin paljon kuuluisampaa amerikkalaista julkkiskaunotarta, Kim Kardashiania. Tummapiirteinen neitokainen on päätyi tänä vuonna FHM-lehden seksikkäimpien naisten listalle.

Nyt 29-vuotias mallikaunotar kiinnitettiin taannoin Alexis Smith -vaatemerkin uudeksi mainoskasvoksi. Nyt Georgia Salpa nähdään yhtiön tuoreissa mainoskuvissa, joissa irlantilainen kaunotar esittelee merkin alusvaateuutuuksia.

Kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar kertoi taannoin olleensa nuorempana nörtti, joka verhosi kauneutensa ison afrotukan ja silmälasien taakse. Sittemmin tyylinmuutos on tehnyt hänestä erään halutuimmista julkkisneitokaisista.