Mykistävä tilanne torilla – koditon mies pääsi pianon ääreen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadan Edmontonissa sijaitsevalle Churchillin aukiolle on tuotu täydessä terässä oleva piano, jota kaupunkilaiset saavat käydä soittamassa viihdyttääkseen aukiolla vierailevia ihmisiä. Eräänä päivänä aukiolla poikennut nainen kuuli pianolla soitettavan kaunista, mutta tuntematonta sävelmää.

YouTube
YouTube

Nainen päätti mennä jututtamaan pianoa soittavaa miestä. Selvisi, että pianonsoittaja oli koditon mies, joka oli itseoppinut säveltäjä ja pianisti. Miehen säveltämä kappale oli niin kaunista kuultavaa, että nainen päätti kuvata sen videolle.

Yli 30 vuotta kadulla asunut mies oli hämmästyttävän lahjakas. Vaatimaton muusikko vietti aukiolla paljon aikaa soittaen pianoa ja säveltäen kappaleita. Musikaalinen mies on lahjakkaampi kuin moni katutaitelija tai talent-kilpailija.