Kardashianin Instagram silkkaa photoshopia – alkuperäinen kuva paljastui!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien klaani nousee usein otsikoihin perheen tyttärien, erityisesti Kimin ansiosta. Realityperheen naruja vetelee kuitenkin Kardashianien matriarkka, 58-vuotias Kris Jenner. Kuuttakymmentä vuotta lähentelevästä iästään huolimatta Kris on onnistunut säilyttämään varsin nuorekkaan olemuksen.

Instagram
Instagram

Ilman Photoshopin taikaa ei Kardashianien matriarkkakaan onnistu nuorekkuuttaan säilyttämään. Kris Jennerin ja julkkiskokki Gordon Ramsayn samasta tilateesta otetut Instagram-kuvat nimittäin osoittavat, kuinka paljon ensin mainittu muokkauttaa kuviaan ennen niiden julkaisua.

Ramsayn jakoi internetissä melko luonnollisen kuvan hänestä ja Kardashian-tähdestä poseeraamassa yhdessä, kun taas Kris jakoi tilanteesta otoksen jossa hänen kasvoillaan olevat rypyt olivat hävinneet jälkikäsittelyn voimin.

Kris Jenner erosi taannoin miehestään Bruce Jenneristä. Pari meni naimisiin vuonna 1991, kun avioero Robert Kardashianista astui voimaan. Taannoin Kris tunnusti katuvansa koko liittoa Jennerin kanssa. Ero sai perheen lapset jakautumaan kahteen leiriin.