Orlando Bloom vonkaa leffakaunotarta – kukkia ja lahjoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

The Hobbit -elokuvassa näytellyt Orlando Bloom on hullaantunut näyttelijätär Margot Robbiesta. Neitokainen muistetaan parhaiten hänen roolistaan Naomi Lapagliana elokuvassa The Wolf of Wall Street. Näyttelijättären lähipiiristä kerrotaan, että Bloom on toistuvasti pyytänyt tähteä treffeille.

Bloomilla ja Robbiella on huhuttu olevan säpinää siitä lähtien, kun tähdet nähtiin suutelemassa The Golden Globes -juhlien jatkoilla. Pari on pitänyt yhteyttä toisiinsa, mutta eivät ole alkaneet tapailla. Daily Mail -lehden mukaan Robbie tapailee tällä hetkellä avustavaa ohjaajaa Tom Ackerleyta. Hiljattain Bloom on kuitenkin alkanut lähestyä näyttelijätärtä kukkalähetyksin ja lahjoin.

Periksiantamaton Bloom haluaa viedä neitokaisen treffeille, vaikka hän tietää Robbien parisuhdekuvioista. Mies on sitkeästi kosiskellut neitokaista eikä luovuttamisesta ole ollut merkkejä. Robbien on kerrottu olevan Bloomista kiinnostunut, joten ehkä heidät vielä nähdään treffailun merkeissä. Orlando Bloom on yhdistetty viime aikoina myös Selena Gomeziin.