Asut pornokaupasta? Rihanna ja Miley Cyrus riettaina gaalaillassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hänet on kuvattu lähinnä lomatunnelmissa kotimaassaan Barbadoksella. Nyt supertähti on palannut viihdemaailman parrasvaloihin ja punaisille matoille odottamattoman näyttävästi.

Maailman tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuvia Rihannaa ja Miley Cyrusia ei varsinaisesti tunneta julkisuudessa siveyden sipuleina, varsinkaan mitä neitokaisten ulkoisiin tyyleihin tulee. Laulajattaret aiheuttavat mielellään kohua paljastavilla asuvalinnoillaan.

Splash
Splash
Splash
Splash

Los Angelesissa vietettiin keskiviikkona amfAR Inspiration -gaalaa, jossa kerättiin varoja AIDSin vastaiselle työlle. Sekä Rihanna että Miley Cyrus herättivät huomiota asuillaan, jotka olivat varsin rohkeita jopa heidän mittapuillaan.

Rihanna saapui paikalle valkoisessa mekossa jonka läpinäkyvä yläosa oli peitetty vain purppuran värisin tasselein, kun taas Miley oli pukenut päälleen hädin tuskin rinnat peittävän, bondage-henkisen asun.

Naiskauneutta amfAR -gaalassa edustivat myös muun muassa Gwyneth Paltrow, Milla Jovovich ja January Jones. Ei kuitenkaan liene epäselvää, että Rihanna ja Miley keräsivät näissäkin juhlissa eniten katseita puoleensa.

Splash
Splash
Splash
Splash