Isäpuoli taikoi pojan pyörätuolista huikeat Halloween-alukset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moni lapsi odottaa Halloweenin karkkikierrosta kuin kuuta nousevaa. Jotta kierrokselta kertyisi mahdollisimman suuri karkkisaalis, täytyy naamiasiasun olla viimeisen päälle suunniteltu.

Lapset käyttävät vilkasta mielikuvitustaan hyväksi kehitellessään itselleen asua, jolla päihittää korttelin muut mukulat. Vanhemmille asun suunnittelu on myös yhtä hauskaa puuhaa. Eräs kekseliäs isäpuoli on nyt suunnitellut pyörätuolissa istuvalle pojalleen asun, jossa pyörätuoli on tärkeä osa asukokonaisuutta.

Nikkarointitaitoinen mies on joka vuosi onnistunut saamaan hymyn pienen pojan kasvoille upeilla Halloween-asuillaan. Pari vuotta sitten isäpuoli loihti pojan pyörätuolista paloauton, jossa poika istui palomiehenä kuljettaen upeaa sammutusautoaan.

Vuosi sitten pyörätuolista muuttui merirosvolaiva, jonka kyydissä poika istui kapteeniksi pukeutuneena. Tänä vuonna pojan pyörätuoli on panssarivaunu, jota sotilaaksi pukeutunut poika ohjaa. Pieni poika voi olla ylpeä naamiasiasustaan, sillä se on varmasti yksi naapuruston parhaita.