Robbie Williams sai perheenlisäystä – järjesti bileet sairaalassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja Robbie Williams on saanut hiljattain perheenlisäystä vaimonsa Ayda Fieldsin kanssa. Pariskunnalle syntyi potra poikavauva, joka sai nimekseen Charlton Valentine Williams. Pariskunnalla on Charltonin lisäksi kaksivuotias tytär Theodora ”Teddy” Rose Williams.

YouTube
YouTube

Robbie Williams on ollut perheenlisäyksestä niin innoissaan, että hän on päivittänyt viestejä, kuvia ja videoita sosiaaliseen mediaan taukoamatta. Mies ei malttanut olla jakamatta faniensa kanssa edes sitä hetkeä, kun vaimo vietiin synnytyssaliin. Williams kuvasi vaimostaan videomateriaalia ja jakoi sen Youtubessa.

Tuore isä on kertonut lapsen ja äidin voivan hyvin. Kun vaimo sai luvan lähteä vauvan kanssa sairaalasta kotiin, julkaisi Williams hetkestä hauskan videon, jossa mies istuu ilosta pakahtuneena pyörätuolissa vauva sylissään ja synnytyksestä uupunut äiti työntää miestään tuolissa ulos sairaalasta.