Sulhasen kardinaalivirhe videolle – pudotti morsiamen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hääseremoniastaan riemastunut pariskunta halusi saapua näyttävästi häiden jatkopaikalle. Chad Kannard nosti uunituoreen vaimonsa Julia Magdalenon syliinsä ja lähti juoksemaan kohti juhlia. Matkalla mies kuitenkin kompastui ja pari kaatui kaaressa jalkakäytävälle.

YouTube
YouTube

Häävieraat säikähtivät parin kommellusta, mutta alkoivat nauraa raikuvasti, kun huomasivat, että kumpikaan ei loukkaantunut rytäkässä. Nolostunut pariskunta nousi ylös häävieraiden piirittäessä heitä ja naureskelivat ikimuistoiselle sisääntulolleen.

Morsiusparin mukaan kaatuminen tavallaan nostatti juhlien tunnelmaa, sillä vieraat ja itse pariskunta ei pystynyt olemaan nauramatta nololle tilanteelle. Pari halusi tehdä näyttävän sisääntulon hääjuhliinsa ja siinä he onnistuivat.