Annalynne McCord viettelijättärenä Halloween-bileissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär AnnaLynne McCord osallistui järjestettyihin Halloween-juhliin seksikkääseen mutta pelottavaan naamiaisasuun pukeutuneena. Asuun kuuluva mekko jätti rintavarustuksen paljaaksi, sillä ne oli peitetty vain mustilla tarralapuilla. Silmiä koristivat mustat piilolinssit.

McCordin naamiaispuku koostui kahdesta asukokonaisuudesta, sillä tähden mukana juhlissa oli vaatesuunnittelija ja stylisti Erik Rudy, joka oli pukeutunut muotisuunnittelija Karl Lagerfeldiksi. Muodin maailmasta inspiroitunut kaksikko muodosti yhdessä hauskan Halloween-parivaljakon.

Tähtönen oli onnistuneesti yhdistänyt kauhun seksikkääseen asuunsa, ja on vaikeaa päättää kumpi herättää enemmän huomiota, paljasteleva mekko vai pelottavat mustat silmät. Parivaljakon asukokonaisuus oli varmasti yksi juhlien onnistuneimpia.

So this i happening… @erikrudy as the fabulous #KarlLagerfeld and me as the Creepy Chick on his right. #Halloween

Kuva, jonka AnnaLynne McCord (@theannalynnemccord) julkaisi laitteella

#Halloween here I come

Kuva, jonka AnnaLynne McCord (@theannalynnemccord) julkaisi laitteella