Robin Thicken railakas poikamieselämä – 2 000 dollaria naisten alusvaatteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hittikappaleella Blurred Lines menestynyt Robin Thicke teki viime vuonna elämänsä virheen, kun hän esiintyi roisissa show’ssa Miley Cyrusin kanssa. Miehen rakkauselämä vaimon Paula Pattonin kanssa lähti nopeasti jyrkkään alamäkeen, ja nyt avioeropaperit on pantu vireille.

Vaikka Thicke yritti vokotella Pattonia takaisin lukuisilla eri keinoilla, jäi mies lopulta nuolemaan näppejään yksin ja sinkkuna. Hän järjesti avioeron jälkeen hurjat bileet, joissa vieraili joukko Hollywoodin kermaan kuuluvia julkkiksia.

Nyt mies on jatkanut poikamieselämänsä vaalimista. Hän vei viime perjantaina neljä naispuolista ystäväänsä alusvaateostoksille pikkutuhmaan puotiin Hollywoodissa. TMZ kertoo, että laulaja oli tuhlannut 2.200 euroa Trashy Lingerie -nimiseen alusvaateliikkeeseen.

Mies osteli naispuolisille ystävättärilleen seksikkäitä asukokonaisuuksia ilmeisen innostuneesti. Avioero pantiin vireille kolme viikkoa sitten. Paula Pattonilla on Robin Thicken kanssa neljävuotias Julian-poika.