Graffititaiteilija piristi vanhuksia – lisäväriä elämään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katutaidetta taidokkaasti spraymaaleilla tekeviä taiteilijoita ei voida aina kutsua töhrijöiksi. Silti luvattomille paikoille suoritettavia spaytaideteoksia joudutaan poistamaan vuosittain suurella rahalla. Joskus graffittitaiteilijan idea hakee vertaistaan, ja näin kävi myös Los Angelesissa.

Ladataan

A #tribute to a #losangeles#legend #restinpaint @trigz_tribute #trigz…#forevertrigz#riptrigz#trigztribute#trigzforever#madsocietykings#trigz#trigzone##msk#tsl#seventhletter#sincity#tattoo#graffiti#legendsneverdie

Näytä Instagramissa

Skid Robot -nimimerkillä katutaidetta tekevä mies on nyt saavuttanut teoksillaan suosiota internetissä ja kadulla. Kiinteistönomistajien suurena harmina hääräävä herra on nimittäin keksinyt ikuistaa valokuviinsa kodittomien ihmisten ympärille loihdittuja graffitteja. Vaikka miehen tekeleet eivät ylitä yhdenkään esteetikon hyväksyntää, on idea suorastaan verraton.

Hän on maalannut kodittomille ajatuskuplia ja jopa kokonaisia valtakuntia ympärille. Luvaton toiminta on kuitenkin siinä mielessä harmillista, että kansalaiset joutuvat kustantamaan töhryjen poistokustannukset maksamistaan veroista. Näyttävä katutaide olla puolestaan yksi kaupunkien vetonauloista, ja joissakin paikoissa annetaan arkitaiteilijoille vapaat kädet.

Ladataan

#desperatedreamers#slumdogslumber#Halloween#candy#trickortreat#smellmyfeet#candycorn#peppermint#gumballs#jawbreakers#skidrobot#losangeles#graffiti#art

Näytä Instagramissa

Ladataan

Ben was released from the #hospital with no #shoes. He was unable to walk as a result of being shot in the back and eventually the hospital booted him on the #street like so many others. I offered him a #meal but he declined, instead he asked for #paper#pencils#pens so that he can #write and #draw. He said he really liked the #art and use to draw himself I had a #sketchbook that was fairly new and a few pens and markers I was able to give him on the spot along with a lil #money so he can eat later…#helpthepoor#feedtheneedy#savehumanity#skidrobot #grimey#dtla#losangeles#streetart

Näytä Instagramissa

Ladataan

#birdman was saddened that the city had #buffed the #art. We came back to hook him up with some #water #chickfila and some new #decor. #birdman told us the #police asked him if he was the one #painting and if they caught him they'd #arrest him… Yeah right #pigs #fuckthepolice#artisnotacrime#helpthepoor #feedtheneedy #savehumanity

Näytä Instagramissa

Ladataan

Met tony during the day time along with some other residents from the block. Told em we'd be back with #water#beer#food#smokes and a lil #money too help em out. They desperately needed water more than anything they said so we delivered 10 gallons. #helpthepoor#feedtheneedy#savehumanity#preservehumanity#stayhuman#skidrobot#grimey#dtla#skidrow#losangelesstreetart

Näytä Instagramissa

Ladataan

His name is J.W. A talented #artist originally from #Florida. He asked for #art supplies and some #gear. We'll do our #best to hook him up #proper. J.W had a lot to say that made me #reflect on my own #life. Always keep an open #mind and a open #heart, #wisdom is found in listening. -skidrobot #helpthepoor#feedtheneedy#savehumanity#skidrobot#grimey#dtla#streetart#losangelesstreetart#lastreetart#streetartla#modernart#urbanart#contemporaryart

Näytä Instagramissa