Kim Kardashian odottaa toista lastaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkistähti Kim Kardashian sanoi nopeasti North Westin syntymän jälkeen, että haluaa tulla uudelleen raskaaksi jo alle vuoden kuluttua synnyttämisestä. Nyt esikoisen syntymästä on kulunut vuosi ja neljä kuukautta, ja Hollywoodissa velloo huhu naisen toisesta raskaudesta.

Splash
Splash
Splash
Splash

34-vuotiaan realitytähden otaksutaan olevan jo raskaana, ja hänen on veikattu paljastavan vauvauutiset Rikkaat Kardashianit -ohjelmassa. MediaTakeOut-julkaisu paljastaa, että sarjan käsikirjoittajat raapustelevat parhaillaan jaksoa, jossa nainen kertoo haikaran tulevasta vierailusta perheelleen.

Kimin ulkomuodosta ei kuitenkaan vielä voi sanoa todellista tilaa vauvahuhuista, sillä hän on esiintynyt kuvissa ainoastaan kapeaa uumaa korostavissa asuissa. Mikäli hän on raskaana, on odottaminen todennäköisesti hyvin alkuvaiheessa.

Kim Kardashian on sanonut monta kertaa ystävilleen, että hänen ja Kanye Westin täytyisi tehdä toinen lapsi vuoden sisään Northin syntymästä. Hänen pään sisällään oleva aikajana on muodostunut siten, että kaikki lapset tehdään nuorena. Kaunottaren sukulaiset ja ystävät eivät ole aiemmin olleet kovin innoissaan tähden suunnitelmista, sillä Kimin edellinen raskausaika muistetaan kaikkea muuta kuin helppona. Hän itkeskeli paljon ja voivotteli pulleaa ulkomuotoaan.