Nuija ja tosinuija sai ensi-iltansa – päätähdillä näyttävä sisääntulo

Viihdeuutiset · Stara.fi

20 vuotta sitten ensi-iltansa saaneessa Jim Carreyn ja Jeff Danielsin tähdittämässä Nuija ja tosinuija -komediassa seurattiin kahden vähä-älyisen kaveruksen elämää, ja sittemmin elokuva on valittu useasti maailmanhistorian parhaimpien komediaelokuvien kärkijoukkoon. Nyt nuijat ovat palanneet.

YouTube
YouTube

Peter ja Bobby Farrellyn ohjaama Dumb and Dumber To -niminen jatko-osa sai eilen maailmanensi-iltansa julkkisbileiden siivittämänä Westwoodin Regency-teatterissa Yhdysvalloissa. Elokuvan päätähdet Jim Carrey ja Jeff Daniels saapuivat bileisiin itseoikeutetusti jo ensimmäisessä elokuvassa nähdyllä koiramobiililla.

Tällä kertaa idioottikaksikko etsii elokuvassa Jeff Danielsin esittämän Harryn kadonnutta tytärtä. Uuden Nuija ja tosinuija -elokuvan on tuottanut Universal-studio. Elokuvan päätyy yleisemmin valkokankaille Yhdysvalloissa 14. marraskuuta.