Nyt on rintaliiveillä hintaa – tältä näyttävät Victorian enkeleiden yllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotimaailman tunnetumpiin tapahtumiin lukeutuva Victoria’s Secret Fashion Show järjestetään tänä vuonna 2. joulukuuta Lontoon Earl’s Courtissa. Tilaisuudessa catwalk täyttyy jälleen yhtiön listoilla olevista kaunottarista, jotka esittelevät vuoden näyttäviä alusvaateuutuuksia.

Introducing the 2014 Dream Angels Fantasy Bras, worn by @AdrianaLima & @AlessandraAmbrosio! Each is worth $2 million & designed by @mouawadjewelry. Watch @goodmorningamerica Monday for an appearance by Adriana and Ale!! #VSFantasyBra

Kuva, jonka Victoria's Secret (@victoriassecret) julkaisi laitteella

Muotinäytöksessä nähdään joka vuosi Fantasy Bra -rintaliivit, joiden arvo pyörii yleensä miljoonissa dollareissa. Tällä kertaa rintaliivien esittelemisestä kantaa kunniaa kaksi neitokaista, Alessandra Ambrosio ja Adriana Lima. Kirjavia ja kalliin näköisiä Fantasy Bra -alusvaattekokonaisuua esitteleviin kaunottariin päästään tutustumaan Victoria’s Secretin Instagram-sivuilla.

Double fantasy! @AdrianaLima & @AlessandraAmbrosio stun on set. See them on @GoodMorningAmerica Monday! #VSFantasyBra #BTS

A photo posted by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

NBD, just hanging out in hair & makeup wearing the $2 million #VSFantasyBra. That's @AlessandraAmbrosio for you' #BTS

A photo posted by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Dripping with 10,000 carats of jewels? That's just how @AdrianaLima rolls. #VSFantasyBra #BTS

A photo posted by Victoria's Secret (@victoriassecret) on