Suurella sydämellä valittiin Yhteysvastuukeräyksen erityiskohteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurella Sydämellä -verkkopalvelu on valittu vuoden 2015 Yhteisvastuukeräyksen kotimaiseksi erityiskohteeksi. Tamperelaisen Agile Designin omistaman ja ylläpitämän verkkopalvelun kautta voi ilmoittautua erilaisiin vapaaehtoistehtäviin eri syistä ahdingossa olevien lähimmäisten auttamiseksi.

Verkosto kokoaa yhteen eri paikkakunnilla tehtävää vapaaehtoistyötä ja sen kautta voi myös pyytää itselleen apua. Suurella Sydämellä -verkosto toimii tällä hetkellä kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea. Yhteisvastuun ulkomaisena esimerkkikohteena vuonna 2015 on Haiti, jossa keräysvaroin tuetaan lasten ja nuorten koulutusta sekä koulujen rakentamista.

Suurella Sydämellä, Agile Design Oy
Suurella Sydämellä, Agile Design Oy

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat