Miss Peppu julkaisi treenivideoita – näin saat täydelliset pakarat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilian kuumin kauneuskilpailu lienee Miss Peppu, jossa metsästetään maan muhkeinta takalistoa. Peppumissi vuodelle 2013 valittiin marraskuussa Sao Paulossa, jossa voittajaksi kruunattiin 25-vuotias Dai Macedo. Hän on vielä hetken aikaa hallitseva Miss Peppu ennen tämän vuoden kilpailun finaalia.

Avanço com o pé no step 3×12 @vandypersonal

Video, jonka Dai Macedo (@daimacedooficial) julkaisi laitteella

Dai Macedosta on tullut julkkis kotimaassaan, ja monien muiden tähtien tapaan hän jakaa itsestään ahkerasti kuva- ja videomateriaalia sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on julkaissut sarjan kuntosalilla kuvattuja treenivideoita Instagramissa, ja kuten arvata saattaa, on tähden takapuoli varsin runsaasti esillä niissä.

Miss Peppu -kilpailuun osallistui viime vuonna alunperin 27 neitokaista, joista finaaliin valittiin 15 kaunotarta. Kilpailu oli pitkään skandaalinkäryinen, sillä kilpailijoiden väitettiin yrittäneen lahjoa tuomareita ja toisia taas syytettiin peppuimplanttien käyttämisestä. Eräs kilpailija kävi jopa röntgenkuvassa todistaakseen peppunsa luonnollisuuden. Vuoden 2014 Miss Peppu valitaan nyt marraskuussa.

Agachamento smith pés abduzidos 4×12 + cadeira abdutora 4X15 @vandypersonal

Un vídeo publicado por Dai Macedo (@daimacedooficial) el

Cadeira flexora 3×12 + stiff 3×10 + isometria @vandypersonal

Un vídeo publicado por Dai Macedo (@daimacedooficial) el

Hack 3×12 @vandypersonal

Um vídeo publicado por Dai Macedo (@daimacedooficial) em

Treino de pernas hoje foi F… Mesa flexora 5×15 @vandypersonal

Video, jonka Dai Macedo (@daimacedooficial) julkaisi laitteella

Tinha postado errado .. Esse eh o agachamento livre 3×12

Um vídeo publicado por Dai Macedo (@daimacedooficial) em