Brasilialaismalli Gisele Bundchen edelleen tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Gisele Bundchen on tuttu näky muotikuvista ja lehtien sivuilta. Mallikaunottaresta tuli viime vuonna äiti, mutta hän palasi varsin nopeasti takaisin töihin. Taannoin hänen poseerasi ilkosillaan Lui-lehden kansikuvassa, mutta nyt hän on päässyt venyttelemään.

Nyt Gisele Bundchen on poseerannut Colccin tuoreen Power Skinny -malliston mainoksissa Sao Paulon muotiviikoilla Brasiliassa. Taannoin supermalli kiinnitettiin myös brasilialaisen jalokiviyritys Vivaran uuden joulumalliston mainoskasvoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.