Jättirintainen kaunotar Ukrainan ja Venäjän kiistakapulana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja Krimin niemimaan miehittäminen olivat kansainvälisten lakien vastaisia, mutta se ei ole Venäjää hidastanut, kuten eivät myöskään Euroopan Unionin asettamat pakotteet. Nyt Ukrainan ja Venäjän välinen sota on saanut odottamattoman käänteen povipommista.

Julkaisu käyttäjältä Mia Zarring.

Maiden välille on nimittäin tuonut aivan uudenlaista kitkaa 28-vuotias povipommi Maria Zarring, joka on syntynyt Ukrainan Krimillä. Alueen sotatoimin itseensä liittänyt Venäjä hehkuttaa Zarringia kuitenkin nyt nimenomaan ”venäläisenä luonnonvarana”.

Ukrainalaiset uskovat, että 38K-kokoiset luomurinnat omistava Zarring valittiin kohteeksi juuri syntyperänsä ansiosta ja aiheuttaakseen kitkaa Ukrainan suunnalla. Nykyisin Moskovassa asuva Zarring on kuitenkin joutunut syytösten kohteeksi, sillä monet eivät usko hänen rintojensa olevan luomut.

Julkaisu käyttäjältä Mia Zarring.