Rihanna palasi Instagramiin – julkaisi heti nakukuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna nousee aika ajoin otsikoihin musiikkinsa ohella rohkean tyylinsä ansiosta. Hän jakaa usein sosiaalisessa mediassa melko paljastavia kuvia, joiden takia hän sai aikoinaan myös lähtöpassit internetin suosituimmasta kuvapalvelusta.

ESQUIRE UK #COVER #ukNavy

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Sittemmin Twitterissä kuviaan julkaissut Rihanna on nyt kuitenkin tehnyt näyttävän paluun Instagramiin, sillä hän on heti ensitöikseen julkaissut palvelussa nakukuviaan. Rohkeat otokset ikuistettiin Esquire-lehden sivuille, mutta Rihanna julkaisi ne itse nyt verkossa.

Rihannan On-off -poikaystävä Drake kertoi taannoin, että Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.

#ESQUIREuk

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

#ESQUIREuk @ellenvonunwerth

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

#ESQUIREuk @ellenvonunwerth

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

#ESQUIREuk #ukNavy #DECEMBERissue @ellenvonunwerth

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on