Yössä on Suomen paras mobiilisovellus 2014

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Yöelämään keskittynyt mobiilisovellus Yössä valittiin eilen Suomen parhaaksi sovellukseksi ja parhaan kansainvälisen potentiaalin omaavaksi palveluksi. Teleforum ry:n ja Teknologiateollisuuden neljättä kertaa järjestettävä kilpailu etsii Suomen innovatiivisimpia mobiiliratkaisuja.

Yossa.fi
Yossa.fi

Tänä vuonna kilpailu keräsi ennätysmäisesti yli sata osanottajaa, ja palkintoja jaettiin yhteensä yhdessätoista kategoriassa. Kilpailun pääpalkinnon voittanut Yössä lanseerattiin Suomen markkinoille vuonna 2013, ja yritys laajensi tänä kesänä toimintaansa Barcelonaan.

Sovellus palvelee käyttäjiään yöelämän suunnittelussa. Se näyttää muun muassa lähellä olevia tapahtumia ja etuja yöelämästä ja antaa kuluttajalle kiinnostavia suosituksia.

– Valinta Suomen parhaaksi ja parhaan kansainvälisen potentiaalin omaavaksi mobiilisovellukseksi on mahtava tunnustus siitä, että olemme oikealla tiellä. Tänä kesänä saimme hyvän lisäpotin rahoitukseemme ja voimme nyt laajentua uusille kansainvälisille markkinoille, iloitsee Yössän maajohtaja Arttu Jaakola.

Tällä hetkellä sovelluksen kautta eri yökerhojen VIP-listoille ilmoittautuu yli 5000 käyttäjää kuukaudessa. Se on suurin yöelämäsovellus Barcelonassa ja toimii yhteistyössä yli 70 baarin ja yökerhon kanssa.

– Haluamme kasvaa yöelämän ykköspalveluksi myös kansainvälisesti ja kehitämme sovellusta jatkuvasti. Sovellus ei pelkästään kerro käyttäjille heitä kiinnostavista tapahtumista, vaan palvelee käyttäjää laajemmin. Tällä hetkellä palvelu antaa erilaisia sisäänpääsy- ja juomaetuja sekä Barcelonassa erityisesti VIP-listat ovat sovelluksen suosituimpia palveluja, Jaakola kertoo.

Sovellusta on ladattu yli 30 000 kertaa ja se on löytänyt erittäin hyvin kohderyhmänsä niin Suomessa kuin Barcelonassakin. Seuraavaksi tähtäimessä on palvelun laajentaminen Lontoon, Dublinin ja Berliinin yöelämään.