Kalastajat uskomattomassa tilanteessa – merileijona hyppäsi vauhdissa alukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on nähty viime aikoina kalastajien kuvaamia ja julkaisemia videoita, joissa muun muassa hylkeet ja merileijonat ovat tehneet toinen toistaan hauskempia temppuja. Söpöt eläimet käyttätyvät joskus kuin koirat, sillä ne rakastavat rapsutuksia.

Nyt kalastajat ovat saaneet videolle erikoisen tilanteen. Miehet huomasivat yllättäen kuinka ne olivat saaneet seuraa. Suurella nopeudella kiitävän moottoriveneen peräaallossa ui nimittäin uskomatonta vauhtia suurikokoinen merileijona, joka näytti haluavan tehdä lähempää tuttavuutta.

Kalastajat saivat idean avata aluksen takaportin, ja pian merileijona pomppasikin sisään täyttä vauhtia kiitävään alukseen. Vauhtia oli videon julkaisijan mukaan peräti 40 kilometriä tunnissa. Mukana olleet kalastusoppaat olivat aiemminkin kohdanneet samanlaisen tilanteen, mutta asiakkaat luonnollisesti eivät.