Poliisin erikoisjoukot saivat tärkeän tehtävän – Iskivät lastensairaalaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Toledon poliisin erikoisjoukot saivat tärkeän tehtävän suoritettavakseen, sillä heidän piti tehdä lastensairaalan potilaiden päivästä ikimuistoinen. Joukot päättivät tehdä näyttävän iskun lastensairaalaan supersankareiksi pukeutuneita. Tempausta varten myös pienet potilaat puettiin sankareiksi.

YouTube
YouTube

Erikoisjoukkojen tehtävä alkoi sillä, että erikoisjoukot laskeutuivat helikopterilla sairaalan katolle. Sen jälkeen joukot laskeutuivat köysiä pitkin sairaalan ikkunoiden taakse, jonne lapset olivat kerääntyneet hämmästelemään kiipeileviä supersankareita.

Lopulta joukot ilmestyivät sairaalaan sisälle, jossa he tapasivat lapsipotilaat. Jokainen heistä pääsi tutustumaan supersankareihin ja esittämään heille kysymyksiä. Lasten ilmeet kertoivat enemmän kuin tuhat sanaa. Erikoisjoukot olivat onnistuneet piristämään pieniä potilaita, ja monet hymyilivät silmät säihkyen. Vaikka supersankarit ovat vahvoja ja voimakkaita, niin ovat myös pienet potilaat ja heidän vanhempansa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat