Awww, 2-vuotias poika tanssi breakdancea – hervoton näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapset tarjoavat sekä vanhemmilleen ja perheilleen että kaikille muillekin usein lähes rajattomasti iloa. Tällä kertaa verkkovideolla nähdään kuitenkin poikkeuksellisen ihastuttava kaksivuotias pikkumies, joka ottaa isästään mittaa breakdance-tanssikilpailussa.

YouTube
YouTube

Kisan hengen mukaisesti isä aloittaa esittämällä omat tanssikuvionsa, mutta sitten pikkumies lähtee vastaiskuun. Mikäli mittarina käytetään hellyttävyyttä, ei voittajasta ole mitään epäselvyyttä. Parhaimmillaan poika on kuitenkin matkiessaan isänsä lattialla tekemiä liikkeitä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat