Britney Spears huipputimminä alusvaatekuvassa – photoshopilla ollut töitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on huhujen mukaan löytänyt itselleen uuden miehen. Tähtönen on deittaillut kaikessa hiljaisuudessa tuottaja-käsikirjoittajaa Charlie Ebersolia. Lähipiiristä on paljastettu, että pariskunta tapasi toisensa yhteisten tuttujen kautta ja heillä synkkasi heti. Nyt Spears nähdään alusvaatekuvassa.

Splash
Splash

Kyseessä on Britney Spearsin oman alusvaatemalliston tuoreimpien tuotteiden mainoskuva, jossa poptähti makoilee näyttävässä punaisessa alusasussa. Kyseisen alusasun nimi on Cherry by Britney Spears. Laulajan vartaloa on käsitelty merkittävästi ennen kuvan julkaisemista. Se tosin on nykyisin jo enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Britneyn uudeksi rakkaaksi väitetty Ebersol on menestynyt tuottajana ja käsikirjoittajana, ja hänen on kerrottu seuraavan isänsä Dick Ebersolin jalanjälkiä. Isä tunnetaan muun muassa Saturday Night Live -sarjan luojana ja tuottajana. Miehen on kerrottu kiinnostuneen Spearsista ja pari onkin nähty viime aikoina tiiviisti yhdessä. Kumpikaan ei ole vielä vahvistanut julkisesti tapailevansa toisiaan.