Kim Kardashian epätoivoinen raskaaksi tulemisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että seurapiirikaunotar Kim Kardashian on mitä ilmeisimmin uudestaan raskaana, koska hänen tähdittämänsä Rikkaat Kardashianit -televisiosarjan käsikirjoittajat suunnittelevat parhaillaan vauvauutisen paljastavaa jaksoa.

Nyt Khloe Kardashian lisää vettä myllyyn. Khloe Kardashian kertoi E! Newsille, että ei tiedä itsekään, onko sisko jo raskaana, mutta se on varmaa, että Kim on tehnyt kaikkensa tullakseen raskaaksi. Kim on Khloen mukaan jopa seurannut hedelmällisyytensä tasoa äärimmäisellä tarkkuudella.

Khloe kuvailee siskoaan raskauden suhteen jopa epätoivoiseksi, sillä Kim on sanonut haluavansa tosien lapsen mahdollisimman pian. Kimin ulkomuodosta ei kuitenkaan vielä voi sanoa todellista tilaa vauvahuhuista, sillä hän on esiintynyt kuvissa ainoastaan kapeaa uumaa korostavissa asuissa. Mikäli hän on raskaana, on odottaminen todennäköisesti hyvin alkuvaiheessa.