Mies meni Meksikoon tekemään itsemurhan – huumeet ja prostituoidut saivat toisiin ajatuksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oman käden kautta elämänsä päättää vuosittain valtava määrä ihmisiä, jotka ovat ajautuneet syystä tai toisesta omasta mielestään umpikujaan. Harvalle tulee mieleen, että itsemurhan sijaan he voisivat kokeilla jotain pähkähullua sen sijaan, että riistäisivät heti henkensä.

Taannoin eräs vakavasta masennuksesta kärsinyt amerikkalaismies oli ajautunut itsetuhoisiin tunnelmiin, mutta samalla hän huomasi, ettei hänellä ollut enää mitään menetettävää. Siksi mies päätti suunnata Meksikoon tekemään itsemurhan. Miehellä oli 2.000 dollaria rahaa, jotka hän käytti taksimatkaan, hotelliin, prostituoituihin ja huumeisiin. Lopulta ne pelastivat yllättäen hänen henkensä.

Plzsendhalp-nimimerkin Reddit-sivustolla jakama kertomus on kuin elokuvasta, sillä hän kertoo muun muassa imeneensä kokaiinia prostituoidun rinnoilta, käyttäneensä Viagraa, harrastaneensa ryhmäseksiä ja löytäneensä samalla kadonneen elämänhalunsa.

– Menin Meksikoon ostaakseni lääkkeitä, joilla voisin päättää elämäni inhimillisesti ja rauhallisesti. Koska tiesin joka tapauksessa kuolevani tilasin prostituoidun. Sitten taksikuski kauppasi minulle kokaiinia. Asia johti toiseen ja pian olin bordellissa. Jossain kokaiininhuuruisten orginoiden aikana huomasin, ettei elämä olekaan kovin surkeaa, nimimerkki kirjoittaa.

Mies palasi kotiin ja sukupuolitautitestit osoittivat hänen olevan terve. Tarinan todenperäisyyttä on vaikea tarkistaa aukottomasti, mutta miehen tarinan opetus on yhtä toimiva oli tarina totta tai ei.