Robin Williamsin ruumiinavauksessa odottamaton paljastus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisilla on tapana pitää rikostapausten yksityiskohdat salassa ainakin niin kauan kunnes tutkinta on saatu päätökseen. Yhdysvalloissa viranomaiset ovat näissä asioissa huomattavasti avoimempia. Näyttelijä Robin Williams menehtyi elokuussa, ja viranomaiset paljastivat pian hänen tehneen itsemurhan hirttäytymällä vyöhönsä ja viiltelemällä sitä ennen ranteitaan.

Itsemurhasta lähti liikkeelle varsinainen huhujen vyöry, jossa vakavasta päihderiippuvuudesta aiemmin kärsineen suosikkinäyttelijän epäiltiin olleen kuolinhetkellään monenlaisten päihteiden vaikutuksen alaisena. Nyt kuolemasta on viimein julkistettu virallinen ruumiinavauspöytäkirja, josta paljastui, että Williams ei lopulta ollutkaan alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena.

Kuolinsyyksi vahvistettiin nyt oman käden kautta tapahtunut tukehtuminen. Tähden kodinhoitaja löysi hänet makuuhuoneesta kuolleena. Poliisin elokuisen tiedotustilaisuuden jälkeen monet fanit ovat ilmaisivat sosiaalisissa medioissa pettymyksensä siihen, että viranomaiset paljastivat paljon yksityiskohtia rakastetun tähden itsemurhasta.

Splash
Splash