Ariana Grande niukassa asussa uudella musiikkivideollaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime kesänä Problem-hitillään menestynyt laulaja Ariana Grande on viime aikoina ollut otsikoissa diivailustaan johtuen. Tähtönen on joutunut huonoon valoon vaativan ja faneja halveksivan käytöksensä takia. Nyt neitokainen on kuitenkin noussut uutisiin jälleen musiikillisissa merkeissä.

Ariana Granden My Everything -levyllä kuullaan laulajattaren ja R&B-muusikko The Weekndin yhteiskappale Love Me Harder. Nyt kappaleesta on julkaistu myös näyttävä musiikkivideo. Videolla Ariana Grande nähdään muun muassa esiintymässä viettelevästi niukoissa vaatteissa.

21-vuotias Ariana Grande nousi Miley Cyrusin ja Selena Gomezin tapaan tähteyteen jo teini-ikäisenä, näyteltyään muun muassa Nickelodeon-kanavan sarjoissa. Taannoin Ariana Granden uutisoitiin deittailevan räppäri Big Seania, joka tunnetaan muun muassa Nicki Minajin kanssa yhteistyönä syntyneestä Dance-hitistä.