Claudia Even raju isänpäiväkirjoitus: ”Olet maailman paskin isä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis ja selvänäkijä Claudia Eve on tullut tunnetuksi muun muassa Iholla-realitysarjasta ja Big Brother -talosta, josta hän poistui kesken kisan. Iholla-sarjassa saatiin seurata myös hänen perhe-elämäänsä kahdeksan lapsen kanssa.

Lasten isä sai sekä äidiltä että lapsilta toistuvasti rajua kritiikkiä. Nyt Claudia Eve on kirjoittanut BlogBookin blogiinsa ajankohtaisesta aiheesta, eli Isänpäivästä. Perheen tunnelmat tänä juhlapäivänä eivät ole ihan korkeimmalla tasolla, koska isä ei ole perheessä kovin arvostettu hahmo. Se tuli jälleen selväksi viimeistään, kun perheen lapset tulivat perjantaina koulusta kotiin.

Claudia Eve, BlogBook
Claudia Eve, BlogBook

– Eilen poikani tulivat koulusta ja yksi pojistani heitti isäinpäiväkortin pöytään sanoen: – Mihinkähän tämän kortin voisi toimittaa?” Kortissa luki ”Vitun paskaa isäinpäivää, Olet maailman paskin isä.”. Olipa rumasti sanottu, sanoin pojalle ja kysyin oliko tää ny vähän rankempaa huumoria? Johon poika vastasi, ettei ole. Hän ei halua nähdä enää koskaan isäänsä, jos isä on noin luuseri. Mitä minä siihen sanomaan. Valehtelisinko, jos väittäisin toisin, Claudia Eve kirjoitti.

– Eivät isät muuta Dallasiin uuden onnen perässä ja tapaa lapsiaan pari kertaa vuodessa silloin kun itselle sopii. Pojat kysivät oikeastaan yhteen ääneen, että miten on mahdollista, ettei isä ole nähnyt heitä kuin kaksi tuntia oltuaan nytkin Suomessa kaksi kuukautta. Mitä tuohon sanoa, Eve jatkoi.

Lue koko blogikirjoitus tästä.