Fast & Furious -kaunotar esitteli mykistävän vartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjalainen näyttelijätär-malli Elsa Pataky tunnetaan elokuvarooleistaan. Hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Snakes on a Plane, Fast Five ja Fast & Furious 6. Pataky tulee palaamaan viimeksimainitusta elokuvasta tuttuun rooliin myös sarjan seuraavassa Furious 7 -osassa.

YouTube
YouTube

Nyt 38-vuotias tähti on palannut jälleen mallintöiden pariin tuoreella mainosvideolla. Kuvankaunis Elsa Pataky esittelee yli viisiminuuttisella videolla vaatemerkki Women’s Secretin alusvaateuutuuksia valmistautuessaan illan treffeille.

Elsa Pataky syntyi Madridissa, ja rakensi ensin uraa espanjalaisten elokuvien parissa ennen siirtymistään Hollywood-tuotantoon. Neitokainen on naimisissa australialaisen näyttelijän Chris Hemsworthin kanssa. Parilla on yhteinen India Rose -tytär.