Hämmentävä näky! Kim Kardashian valkaisi kulmakarvansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkistähti Kim Kardashian sanoi nopeasti North Westin syntymän jälkeen, että haluaa tulla uudelleen raskaaksi jo alle vuoden kuluttua synnyttämisestä. Nyt esikoisen syntymästä on kulunut vuosi ja neljä kuukautta, ja taannoin tähden huhuttiin odottavan jo toista lastaan.

#EyebrowsOnFleek

Uma foto publicada por Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

34-vuotias seurapiiritähti nousee aika ajoin otsikoihin paljastavien kaula-aukkojensa ja muiden rohkeiden asuvalintojensa vuoksi, mutta nyt hämmennystä on herättänyt aivan toisenlainen ulkonäköön liittyvä asia. Tuoreissa Instagram-kuvissaan Kim Kardashian poseeraa nimittäin valkaistuin kulmakarvoin. Kimin lisäksi kuvassa esiintyvät jokseenkin kiusaantuneen näköinen Kanye West ja brittiläinen huippumalli Cara Delevingne, jolla on myös omakohtaista kokemusta valkaistuista kulmakarvoista.

Kim Kardashian on sanonut monta kertaa ystävilleen, että hänen ja Kanye Westin täytyisi tehdä toinen lapsi vuoden sisään Northin syntymästä. Hänen pään sisällään oleva aikajana on muodostunut siten, että kaikki lapset tehdään nuorena. Kaunottaren sukulaiset ja ystävät eivät ole aiemmin olleet kovin innoissaan tähden suunnitelmista, sillä Kimin edellinen raskausaika muistetaan kaikkea muuta kuin helppona. Hän itkeskeli paljon ja voivotteli pulleaa ulkomuotoaan.

About last night… #KendallsBDayParty #DontBeScaredOfMyBleachedBrows #ItsForAPhotoShoot

Une photo publiée par Kim Kardashian West (@kimkardashian) on