Huijaus leviää verkossa: Macaulay Culkin kuollut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Yksin kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin on viime vuosina ollut enemmän julkisuudessa huumeongelmiensa kuin näyttelijäuransa tiimoilta. Taannoin hän nousi uutisiin perustettuaan The Pizza Underground-bändin, mutta nyt hän on joutunut ikävän nettihuijauksen kohteeksi.

Verkossa leviää nimittäin huhu siitä, että näyttelijä-rokkari olisi kuollut. Lopulta huhu levisi niin laajalle, että Culkin itse päätti kumota huhut ilmoittamalla Twitterissä olevansa yhä hengissä.

33-vuotiaan ex-lapsitähden alkoi taannoin heikoissa merkeissä. Yhtye esiintyi toukokuussa Iso-Britannian Manchesterissa sijaitsevassa Zoo-ravintolassa, jossa yleisö heitteli bändiä muovituopeilla. Keikka keskeytyi musisointia seuranneen henkilön noustua lavalle kesken Macaulay Culkinin kazoo-soolon. The Pizza Underground -yhtyeen saama vastaanotto oli vielä jäätävämpää Nottinghamissa järjestetyillä Dot to Dot -festivaaleilla, jossa yhtye joutui lopettamaan keikkansa ennen aikojaan yleisön buuattua ja heiteltyä bändin jäseniä oluttuopeilla.

Macaulay Culkinin The Pizza Underground -yhtye teki taannoin kunniaa newyorkilaiselle Velvet Underground -taiderockbändille. Videolla näyttelijä kopioi Andy Warholin kuuluisaa taidevideota, jossa poptaiteilija syö hampurilaisen vaitonaisissa tunnelmissa.