Selena Gomezin antava kaula-aukko pääosassa gaalaillassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selena Gomez tunnetaan mediassa nykyään parhaiten kanadalaisen poptähden, Justin Bieberin, on-off-tyttöystävänä. Latinalaisamerikkalaista ja italialaista sukujuurta oleva entinen Disney-tähti on kuitenkin itsekin luonut uraa näyttelijänä ja laulajattarena. Nyt Selena on säväyttänyt gaalassa.

Gomez osallistui eilen lauantaina 3rd Annual Awards Dinner And Gala -tilaisuuteen Los Angelesin Sofitel-hotellissa. Hän oli pukeutunut vaaleaan housupukuun, jonka kruunasi asun näyttävä kaula-aukko.

22-vuotias Selena Gomez twiitasi taannoin mystisiä kirjoituksia, joissa hän päivitteli, että hänen on mitä ilmeisimmin opittava asiat hankalimman kautta. Hän myös ajattelee, että on Jumalan kanssa tuntiessaan olonsa yksinäiseksi. Kaikki kohun kolme nuorta ovat olleet tapahtumien aikaan Pariisissa muotiviikoilla. Selena Gomez lensi yksin takaisin Yhdysvaltoihin.