Auto loksauttaa jokaisen silminnäkijän leuat: ”Ajaa katollaan?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Autofanien alla hyrrää useimmiten katseita kääntävä menopeli, sillä tavalliset tusinatuotteet eivät sovellu aidon harrastajan talliin. Yleensä ajoneuvojen erikoisessa ulkonäössä panostetaan harvinaisempaan korimalliin, näyttävään maalaukseen tai tavallista parempaan moottoriin.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Rick Sullivan rakensi ylösalaisin kulkevan auton. Tässä tapauksessa voidaan jo sanoa ajoneuvon keräävän katseita kaikkialla minne meneekin. Sullivanin tuunausprojekti kesti kaikkineen vaivaiset kuusi kuukautta, ja verotti taaloja rahapussista noin 6.000 dollarin verran.

Lopputulos saa hieraisemaan silmiä. Miehen 1991 Ford Rangerin lava-auto näyttää nimittäin kulkevan ylösalaisin. Rick Sullivan yhdisti luomuksessaan kaksi autoa, kun vuoden 1995 F-150 lava-auto tarjosi puuttuvat osat väärinpäinauton väsäämiseen. Automekaanikko on näppärä käsistään, sillä lopputulos on kaikkea muuta kuin rähjäinen talliviritelmä. Auton idea sai alkunsa näystä, jossa auto oli ajanut katolleen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.