Behati Prinsloo pinkoi bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Namibialainen supermalli Behati Prinsloo on saavuttanut jalansijaa mallimaailman huipulta työskentelemällä vuodesta 2009 saakka Victoria’s Secretin enkelinä Yhdysvalloissa. Mallikaunotar on naimissa Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinen kanssa.

Eilen Behati ikuistettiin Karibialla, jossa hän oli kuvaamassa Victoria’s Secretin uuden bikinimalliston mainoskuvia. Kuvaussessioiden välillä hänellä oli aikaa juoksennella ympäri rantaa ja testata surffilautaa meren aalloissa.

Behati Prinsloo on 25-vuotias namibialainen huippumalli. 35-vuotias Adam levine on deittaillut ennen ukkomieheksi pääsyään muitakin huippumalleja, kuten Anne Vyalitsynaa Janien Habeckia ja Angela Bellottea. Lisäksi hänet on yhdistetty lukuisiin Hollywoodin näyttelijättäriin.