Fitness-Jenniferin bikinivartalo hipoo täydellistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-julkkis Jennifer Nicole Lee on eräs maailman seuratuimmista fitness-kaunottarista. Kymmeniä kiloja taannoin laihduttaneen perheenäidin kintereillä kulkee koko ajan joukko paparazzeja, ja hän on tehnyt maineestaan jo bisneksen.

Jennifer on nyt kuvattu rannalla ottamassa rusketusta timmille vartalolleen. Miami Beachin rannalla hänellä oli aikaa myös rantatuolissa rentoutumiseen.

Vuonna 1975 syntynyt Jennifer Nicole Lee on kertonut, että hänellä ei ollut minkäänlaista atleettista taustaa siinä vaiheessa, kun nainen sai päähänsä pudottaa kertyneitä kilojaan. Perheenäiti painoi pahimmillaan 91 kiloa, mutta pudotti painoaan yli 30 kiloa ja lanseerasi itselleen uran fitness-ammattilaisena. Nainen on lähiaikoina avaamassa Coral Gablesiin Floridaan oman VIP-fitness-studion.