Varokaa verkkokalvojanne: Tässä kaikkien aikojen surkein musiikkivideo?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkiteollisuudessa liikkuu järisyttäviä summia rahaa, ja pelkästään musiikkivideoiden budjetti äityy suuressa maailmassa tähtitieteellisiin lukuihin. Onneksi mukaan mahtuu myös pienemmällä rahasummalla tehtailevia tahoja, jolloin tekijöiden luovuus korvaa riihikuivan.

YouTube
YouTube

Nyt kuitenkin esittelemmme musiikkivideon, jota ei pelasta edes kauniit taiwanilaistanssijat. Nuoret naiset ketkuttavat epärytmissä Lin Meixin ja Xia Wnxin poppihitti Memedan musiikkivideolla. Video on kuvattu sateisella aukiolla, ja vaikka idea on loistava, ontuu toteutus melkoisesti. Tanssiliikkeet eivät yksinkertaisesti näytä hyvältä.

Mikäli jaksaa katsella videon loppuun, saa palkinnoksi lisäyllätyksen. Tanssijoiden joukkoon ilmestyy nimittäin erehdyttävästi Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-unia muistuttava mies, joka palloilee minihameneitokaisten keskellä epämääräisesti. Tästä videosta ei ole vaikea panna paremmaksi. Kappaleella laulettu Me Me Da on kiinalaista internetslangia, ja tarkoittaa pusuja ja haleja, RocketNews24 uutisoi.