Kellojen siirtäminen hankalaa? Aineksia jopa toimintaelokuvaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Talviaikaan siirtyminen on monelle vaikeaa. Vaikka päivät ovat olleet pimeitä jo pitkään, kokevat monet, että talviaikaan siirtymisellä virallistetaan se, että pimeä jakso on alkanut. Kellojen siirtämisellä saadaan yksi valoisa tunti lisää ajalle, jolloin ihmiset ovat yleensä hereillä ja aktiivisena.

YouTube
YouTube

Talviaikaan, eli normaaliaikaan, siirtymisen vaikeudesta on nyt tehty hauska parodiavideo, jossa katastrofielokuvamaisella tyylillä seurataan ihmisiä, jotka ovat huolissaan päivän lyhenemisestä. Jännittävässä elokuvamainosessa ihmiset riitelevät ajasta ja siitä, onko talviaika mielikuvitustuote vai todellinen asia.

Parodiassa esiintyvien ihmisten on vaikea ymmärtää ristiriitaa, jonka mukaan päivä pimenee jatkuvasti aikaisemmin, vaikka kelloja siirtämällä piti saada lisää valoisaa aikaa. Henkilöt tulevat siihen tulokseen, että kukaan ei ole turvassa talviajalta, paitsi ihmiset Arizonan osavaltiossa, jotka eivät siirry talviaikaan. Hulvaton parodia saa hymyn huulille, sillä kukapa ei voisi samaistua talviajan tuomiin haasteisiin.