Nicki Minaj rajulla videolla – ihannoi Natsi-Saksaa ja Adolf Hitleriä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viikonloppuna MTV European Music Awards -gaalan juontanut räppäri Nicki Minaj on aiheuttanut kohun uudella musiikkivideollaan. Nainen on nimittäin julkaissut Only kappaleestaan videon, jossa teemana näyttäisi olevan natsien maailma.

YouTube
YouTube

Monet ovat pitäneet naisen musiikkivideota mauttomana ja Hitleriä ihannoivana. Synkässä animaatiovideossa esiintyy joukko sotilaita, joita käskyttää diktaattorimaisesti Nicki Minaj.

Väritykseltään video on mustavalkoinen, mutta saloissa liehuvat punaiset liput erottuvat joukosta. Lippujen keskellä on hakaristiä mukaileva logo YM, jolla tarkoitetaan Young Money levy-yhtiötä.

Videon sisältö muistuttaa erehdyttävästi natsien maailmaa. Monet ovat olleet erittäin hämmästyneitä siitä, kuinka kappaleessa esiintyvä Drake on voinut hyväksyä videon, sillä hän on juutalainen. Videolla esiintyviä artisteja on pyydetty kommentoimaan videosta noussutta kohua, mutta toistaiseksi vastauksia ei ole saatu.