15 vuotta kateissa ollut vihkisormus löytyi – vaimolta heti jalat alta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rakkaus kulminoituu siihen minuuttiin, kun mies polvistuu vaimonsa eteen sormuksen kanssa ja pyytää häntä vaimokseen. Sormuksesta tulee ikuisen liiton symboli, jota kannetaan nimettömässä kuolemaan saakka. Lacey Butlerin äiti hävitti vihkisormuksensa 15 vuotta sitten.

YouTube
YouTube

Laceyn vanhemmat ovat olleen naimisissa 38 vuotta, joten sormuksen hukkaaminen oli suuri takaisku Laceyn äidille. Sitä etsittiin pitkään ja hartaasti koko perheen voimin, mutta turhaan. Nyt Laceyn isä löysi sormuksen vanhasta puurasiasta vahingossa, ja päätti järjestää vaimolleen yllätyksen.

Mies kosi sormuksella rakasta elämänkumppaniaan uudelleen. Liikuttavalla videolla näytetään pariskunnan välillä huokuva lämpö ja äidin hämmästys rakkaan sormuksen löydyttyä. Vaimolla menivät nimittäin jalat alta sormuksen huomattuaan. He purskahtavat itkuun ja huomaavat, että sormus sopii edelleen täydellisesti.