Auts! Jennifer Lawrencen asu petti nolosti – rinnat paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja -elokuvasta, ja Rolling Stone -lehti ylisti Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Parhaillaan kaunotar juhlii uuden Nälkäpeli-elokuvansa ensi-iltoja ympäri maailmaa.

Eilen Jennifer ystävineen juhli uuden Nälkäpelin ensi-iltaa Lontoossa, ja virallisista jatkobileistä Lawrence suuntasi toisaalle yhdessä laulaja Lorden kanssa. Ryhmän noustua taksiin petti Jenniferin tyylikäs valkoinen asu paljastaen yllättäen hänen molemmat rintansa. Jennifer ei kuitenkaan menettänyt tilanteessa huumorintajuaan, vaan nosti ainoastaan kädet muotojensa suojaksi.

Jennifer Lawrencen mukaan hänen yksityiseksi tarkoitettuja alastonkuviaan levittävät pitäisi tuomita samoin perustein kuin seksuaalirikollisia. Jennifer Lawrencen iCloud-tilille iskeneet hakkerit varastivat ja vuotivat julkisuuteen myös muun muassa Kate Uptonin, Rihannan, Kim Kardashianin ja Vanessa Hudgensin alastonkuvia. FBI ja Apple tutkivat parhaillaan tapauksia.