Jounin Kauppa vei SomeAwardsin kirkkaimman pystin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ylläksen Äkäslompolossa toimiva Jounin kauppa on voittanut oman sarjansa vuoden yllättäjänä sekä kaikkien ehdokkaiden kesken jaetun, vahvimmasta someläsnäolosta annettavan The Some –ykköspystin SomeAwardsissa keskiviikkoiltana. Pystin vastaanotti herra Jounin Kauppa, eli Sampo Kaulanen.

Kaulanen on Diili-ohjelmasta tuttu itseään Lapin hulluksi tituleeraavaa mies. Yritys on kasvattanut merkittävän digitaalisen jalanjäljen lyhyessä ajassa menestyksekkäillä kampanjoillaan. Kaulasen esiintymisen räväkkä ja rehellinen ote on saanut ihmiset ihastumaan, ja mies onkin onnistunut keräämään kuluvan vuoden aikana Jounin Kaupalle yli 100.000 Facebook-tykkääjää.

Muita illan voittajia ovat muun muassa yhteiskunnallisesti tärkeitä aiheita käsittelevä, nuorten suosikki Musta Barbaari, yli 13 miljoonan katsojan rajan kielivideollaan saavuttanut Sara ”Smoukahontas” Forsberg, kansanliikkeitä nostattanut dokumentti- ja keskusteluohjelma Docventures sekä roimasti sosiaalisen median osaamistaan parantanut MTV. SomeAwardsin järjestää Aller Media.