Sekopää hyppäsi kuolleen valaan päälle – haiden ympäröimänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy toinen toistaan sekavampia hurjapäitä, jotka etsivät uusia seikkailuja jopa henkensä ja terveytensä uhalla. Nyt eräs australialainen mies on tehnyt tempauksen, jollaiseen kovin harva uskaltaisi lähteä. Hän nimittäin hyppäsi kuolleen valaan raadon päälle haiden ympäröimänä.

YouTube
YouTube

Australiassa Perthin kaupungin rannikolla havaittiin kuolleen valaan raato, jota suuri joukko haita oli parhaillaan syömässä. Viranomaiset päättivät lopulta hinata raadon pois alueelta saadakseen hait samalla poistumaan.

Ennen viranomaisten saapumista paikalle ehti kuitenkin eräs nuori mies, jonka tempaus oli vertaansa vailla. Hän nimittäin hyppäsi haista välittämättä mereen ja kiipesi kuolleen valaan päälle. Valasta kuvannut helikopteri tallensi tilanteen videolle, joka päätyi nopeasti verkkoon.