Teini laittoi valotikun mikroaaltouuniin – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa on nähty runsaasti videoita, joissa ihmiset kokeilevat mitä esimerkiksi älypuhelimille ja muille elektronisille laitteille tapahtuu mikroaaltouunissa. Tempausten yrittäminen kannattaa jättää suosiolla ammattilaisten käsiin sen sijaan, että niitä kokeilisi kotona.

YouTube
YouTube

Amerikkalainen teinipoika on nyt päättänyt laittaa valotikun mikroaaltouuniin isänsä varoituksista huolimatta. Mikrossa lämmitetty tikku räjähti kuitenkin teinin käsiin, lennättäen myrkyllistä ainetta myös pojan silmiin.

Nuorukaisen hölmöilyihin kyllästynyt isä joutuu ottamaan selvää miten tilanteesta selvitään ilman vakavampia seurauksia. Videon nuori mies on nyt kunnossa, eikä hänen näkökykynsä kärsinyt onnettomuuden seurauksena. Toivottavasti hän oppi jatkossa kuuntelemaan isäänsä ennen vastaaviin typeryyksiin ryhtymistä.