Uutuuslompakko lataa kännykän

Digi · Tim Isokivi

Älypuhelimien akku kuluu tunnetusti melko nopeasti, varsinkin jos sitä käyttää runsaasti esimerkiksi sosiaalisen median ja internetin selailemiseen. Älypuhelinten omistajille tarjotaankin lukuisia lisävarusteita joilla laitteeseensa saa lisää virtaa pahalla hetkellä.

Firebox
Firebox

Erillisten älylaitteiden vara-akkujen kantaminen mukanaan voi kuitenkin olla vaivalloista. Firebox-niminen firma on ratkaissut tämän ongelman tuomalla markkinoille matkalaturin, jossa yhdistyy todennäköisesti aina taskussa tai laukussa mukana oleva tarpeellinen esine – lompakko.

Mighty Power Wallet -lompakon avulla älypuhelimen voi ladata puolitoista kertaa. Laite on valmistettu italialaisesta Saffiano-nahkasta, joten se näyttää matkalaturin sijaan aivan perinteiseltä lompakolta. Matkalaturin ja rahakukkaron välimuotoa on myynnissä kahtena erilaisena versiona, ohuempana mallina ja isompana käsilaukkumallina.

Pienempi Mighty Power Wallet on hintaa 120 dollaria, eli noin 95 euroa, kun taas isompi malli maksaa 143 dollaria, eli 115 euroa. Tässä siis lompakko jonka täyttäminen käy yhtä helposti kuin tyhjentäminen – vaikka tässä tapauksessa kyse olisikin rahan sijaan vain sähkövirrasta.