Futisvaimolla täydellinen vartalo – alusvaatekuvat tekevät oikeutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamourmallina ja jalkapallovaimona tunnettu brittiläinen Abigail ”Abbey” Clancy nauttii varsin suuresta suosiosta kotimaassaan. Häne äänestettiin muutama vuosi sitten Iso-Britanniassa maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

28-vuotias brittikaunotar on varsin tuttu näky Ultimo-alusvaatemerkin kuvista. Niihin on kuitenkin vaikea kyllästyä, ja nyt Abbey Clancy nähdään jälleen yhtiön tuoreessa glamour-henkisessä mainoskampanjassa. Tällä kertaa malli esittelee muun muassa yhtiön tuoreita olkaimettomia rintaliivejä.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä. Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona.