Miesten päiväuni toteutui – bikinimallit kokoontuivat rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret on maailman tunnetuin ja arvostetuin alusvaatemerkki, joka tekee vuosittain useista mallikaunottarista supermalleja. Victorian enkeliksi pääseminen on lähes varma lippu mallimaailman eturiviin, sillä mukaan pääsevät vain parhaat.

Nyt miljoonien miesten päiväuni on toteutunut, kun suuri joukko Victoria’s Secretin malleja kokoontui harvinaiseen yhteiskuvaukseen Karibialla. Mukana olivat muun muassa Monica Jagaciak, Elsa Hosk ja Behati Prinsloo.

25-vuotias namibialainen supermalli Behati Prinsloo on saavuttanut jalansijaa mallimaailman huipulta työskentelemällä vuodesta 2009 saakka Victoria’s Secretin enkelinä. Mallikaunotar on naimissa Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinen kanssa. 35-vuotias Levine deittaili ennen Prinsloota pääsyään muitakin huippumalleja, kuten Anne Vyalitsynaa Janien Habeckia ja Angela Bellottea. Lisäksi hänet on yhdistetty lukuisiin Hollywoodin näyttelijättäriin.